Hvem er vi?

Vi er et litet finsnekkeri i Bodø. Velkommen til vår verden av håndverk og møbeldesign!

Møbelsnekkeriet midt i Bodø!

Vi er en liten møbelsnekker bedrift i Bodø som lager det meste, alt fra plassbygde skap, hyller og kjøkken, til frittstående møbler, interiør og innredning i båter.

Vi kan tilby nye møbler og interiør i stil og design lik eksisterende innredning og interiør. Vi lager til privat bolig, hytte og til offentlig bygg/miljø.

Kundens ønske er i fokus og vi strekker oss langt for å sikkerstille at resultatet til slutt blir akkurat slik man så for seg. Alt er håndlaget med presisjon og kjærlighet, med strenge krav til kvalitet og varighet. Vi bruker bare material og beslag av høyeste kvalitet. Vi arbeider med alle former av tre, alt fra massivt til finér. Vi har erfaring med Valchromat, Forescolor, og komposittmaterialer som Corian og Staron.

Vi overflatebehandler også mange av våre møbler.

Vi har ikke noe produksjonslinje for noe spesifikt produkt, og vi klarer sjelden å konkurrere med masseprodusenter på pris. Hos oss får du unike eksklusive, skreddersydde kvalitetsprodukter som varer i generasjoner.

Besøk oss gjerne på sosiale medier!

Kort om oss som jobber her

Vi er et ektepar fra Sverige. Vi kom seilende til Bodø i 2009, i en Linjett 35 som vi har bygget selv.

Høsten 2013 kom vi tilbake til Bodø etter 2,5 år seiling til blant annet Karibien, Panama, USA, Grønland og Island. 

Ola Svensson

Ola har lang erfaring og bred kjennskap til mange ulike treslag, dette gir uante muligheter for å hjelpe deg å finne den gode løsningen.

Ola er utdannet båtbygger og finsnekker ved båtbyggerskolen i Storebro, Sverige. Etter avsluttet utdanning var han ansatt ved Storebro verftet hvor de laget eksklusive motorbåter. Han fortsatte sin karriere ved Rosättra båtvarv som finnes ca. 1 time nord for Stockholm hvor de bygger seilbåter ved navn Linjett.

Caroline Svensson

Caroline har vært med hele veien siden 2014, og i begynnelsen av 2019 startet hun på heltid i bedriften. Caroline har hovedansvar for overflatebehandlingen av møblene som blir laget hos oss. Caroline er veldig nøye og med et øye for kvalitet syner hun hvert møbel før leveranse.

Fortell oss mer om dine ønsker og idéer

Vi jobber tett med våre kunder for å skape noe unikt for akkurat deg. Vi gjør dine ønsker til virkelighet hos vårt møbelsnekkeri i Bodø.

Kontakt oss